Werkt u met externe collega's en collega's op kantoor? Bekijk hoe u productief kunt blijven in hybride werkomgevingen

Gespreksgeschiedenis aan- of uitzetten

Als Google Groepen niet beschikbaar is in uw werk- of schoolaccount, vraagt u uw beheerder om Google Groepen voor bedrijven aan te zetten. " "
Zet Gespreksgeschiedenis aan zodat leden altijd posts kunnen bekijken in Google Groepen.

Groepseigenaren en -beheerders kunnen de functie voor elke groep aan- of uitzetten.

• Aan: Leden die e-mailupdates krijgen, kunnen posts lezen en erop reageren via de Google Groepen-site, via e-mail of via beide methoden. Als ze zich afmelden voor e-mailupdates, kunnen ze de posts online bekijken.
  • Uit: Groepsleden hebben toegang tot oude posts (posts die aan de geschiedenis zijn toegevoegd voordat die functie werd uitgezet). Nieuwe posts worden niet in de geschiedenis opgenomen. Groepsleden die e-mailupdates ontvangen, kunnen nieuwe posts lezen en erop reageren via e-mail. Gebruikers die geen e-mailupdates ontvangen, hebben toegang tot bestaande posts maar zien geen nieuwe posts.

Gespreksgeschiedenis aan- of uitzetten

1. Log in bij Google Groepen.
  2. Klik op de naam van een groep.
  3. Klik aan de linkerkant op Groepsinstellingenand thenBeleid voor posts.
  4. Selecteer onder Gespreksgeschiedenis of deze functie aan of uit moet staan.
  5. Klik op Wijzigingen opslaan.