Woorden die niet kunnen worden gebruikt in groepsadressen

Deze pagina is voor beheerders. Als u groepen voor uw eigen account wilt beheren, gaat u naar het Helpcentrum van Google Groepen.

Gereserveerde woorden

Google Groepen gebruiken

De volgende woorden kunnen niet worden gebruikt in de e-mailadressen van groepen die u maakt via groups.google.com:

• abuse
  • admin
  • administrator
  • hostmaster
  • majordomo
  • postmaster
  • root
  • ssl-admin
  • webmaster

De Beheerdersconsole gebruiken

Als u groepen maakt in de Google Beheerdersconsole, kunt u de gereserveerde woorden die hierboven worden weergegeven als groepsmailadres gebruiken. U kunt ze echter niet toevoegen als e-mailaliassen voor een groep.

Over abuse en postmaster

Abuse en postmaster worden anders behandeld dan andere gereserveerde woorden. Zie De groepen abuse en postmaster maken voor meer informatie over het maken en gebruiken van groepen met deze e-mailadressen.