Kom igång: Drive-konfigurationsguide för administratörer

Konfigurera Drive för ditt team

När du har registrerat dig för G Suite eller Drive Enterprise kan du och ditt team använda Google Drive som en enhetlig plats för att lagra, få åtkomst till och dela filer. Så här kommer du igång.

Rekommenderade konfigurationssteg

1. Lägg till dina Drive-användare
  2. Ladda upp dina filer till Drive
  3. Ställa in in Drive-användarnas delningsbehörigheter
  4. Streama (eller synkronisera) Drive-filer till användarnas datorer
  5. Installera mobilappar för Drive och Dokumentredigerare
  6. Konfigurera offlineåtkomst till dokumentredigerare
  7. Aktivera eller inaktivera dokumentgenerering
  8. Skapa anpassade Drive-mallar
  9. Presentera Drive för nya användare (exempelmeddelande)
  10. Utbilda dina Drive-användare

Kom igång med Drive som ett fristående erbjudande

Om din organisation vill använda Drive, men inte behöver Gmail, Kalender eller andra G Suite-tjänster, är Drive Enterprise rätt alternativ. Du kan få alla funktioner och administrativa kontroller i Drive, men utan G Suite-tjänster som Gmail, Kalender, Google+ och Meet.

Om du inte redan har G Suite: Registrera dig för Drive Enterprise | Läs mer