Inbox by Gmail in- of uitschakelen

Als G Suite-beheer kunt u bepalen of Inbox by Gmail beschikbaar is voor uw gebruikers. Meer informatie over Inbox by Gmail.

Inbox in- of uitschakelen in de Admin Console

1. Log in bij uw Google-beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga op het dashboard van de beheerdersconsole naar Appsen vervolgensG Suiteen vervolgensGmailen vervolgensGeavanceerde instellingen.

Tip: Scrol naar beneden op de Gmail-pagina om 'Geavanceerde instellingen' te zien.

3. Scrol op het tabblad Algemene instellingen naar Eindgebruikersinstellingen > Inbox by Gmail

Als u Inbox by Gmail niet ziet of het niet kunt aanvinken, is het niet beschikbaar voor uw account. Er kunnen voor uw account bijvoorbeeld beperkingen gelden voor de gegevenslocatie.
  4. Lees de belangrijke overwegingen voor het inschakelen van Inbox by Gmail. U moet deze punten lezen en begrijpen voordat u de volgende stappen uitvoert.
  5. Vink in het gedeelte Inbox by Gmail het vakje aan of haal het vinkje weg om Inbox in of uit te schakelen.
  6. Klik op Opslaan. Het kan 48 uur duren voordat de wijziging is doorgevoerd.

Gebruikers kunnen schakelen tussen Inbox en Gmail

Uw gebruikers hebben toegang tot zowel Inbox als Gmail. Ze kunnen Inbox of Gmail gebruiken, afhankelijk van hun persoonlijke voorkeur. Ze kunnen naar mail.google.com gaan om van Inbox naar Gmail te schakelen.