Witte en zwarte lijsten voor e-mail

Witte lijst voor e-mail: Een lijst met IP-adressen die u opgeeft die e-mails mogen verzenden naar uw domein. Als u merkt dat legitieme e-mails van bepaalde contacten onterecht worden gemarkeerd als spam, kunt u het IP-adres van deze contacten op de witte lijst zetten. Nadat u een IP-adres op de witte lijst heeft gezet, worden berichten die afkomstig zijn van dit IP-adres niet meer gemarkeerd als spam. Een witte lijst maken.

Zwarte lijst voor e-mail: Een zwarte lijst voor e-mail is een lijst met e-mailadressen waarvan u niet wilt dat deze e-mails kunnen verzenden naar uw domein. Beheerders kunnen bepaalde domeinen of gebruikers blokkeren met de instelling Geblokkeerde afzenders. Daarnaast kunnen gebruikers een filter maken in hun postvak om automatisch berichten van bepaalde gebruikers of mailinglijsten in de Prullenbak te plaatsen. Gebruikers kunnen ook onze spamfilters activeren door ongewenste berichten als spam te rapporteren.