Witte lijst of zwarte lijst voor e-mail

Witte lijst voor e-mail - Een witte lijst voor e-mail is een lijst met IP-adressen die e-mail naar uw domein mogen sturen en niet mogen worden aangemerkt als spam. Op dit moment is deze functie alleen beschikbaar in Google Apps for Business en Google Apps for Education. Als u merkt dat legitieme e-mailberichten van een bepaalde contactpersoon onterecht worden gemarkeerd als spam, kunt u het IP-adres van deze contactpersoon in de witte lijst opnemen. Wanneer u het IP-adres op de witte lijst heeft gezet, worden berichten die afkomstig zijn van dit IP-adres niet meer gemarkeerd als spam. Meer informatie

Zwarte lijst voor e-mail - Een zwarte lijst voor e-mail is een lijst met e-mailadressen of IP-adressen die geen e-mail naar uw domein mogen sturen. Beheerders kunnen bepaalde domeinen of gebruikers blokkeren met de instelling 'Geblokkeerde afzenders'. Daarnaast kan iedere gebruikereen filter maken in zijn eigen Postvak IN om automatisch berichten van bepaalde gebruikers of mailinglijsten naar de Prullenbak te sturen. Gebruikers kunnen ook onze spamfilters activeren door ongewenste berichten als spam te rapporteren.