G Suite Business

G Suite Business är en utökad programsvit med Google-tjänster för kontoret. Utöver allt som är tillgängligt i G Suite Basic ingår nedanstående funktioner.

Standardpris: 12 USD (eller motsvarande i lokal valuta) per användare och månad. Google erbjuder ibland rabatterade priser för olika länder. Se Hur ser priserna ut i andra valutor?

Obegränsad lagring

Med G Suite Business kan varje användare i organisationen lagra ett obegränsat antal Gmail-meddelanden, Google-foton och filer på Drive. Om organisationen har fyra eller färre användare får varje användare 1 TB lagringsutrymme.

Företagsomfattande sökning

Användare kan även utnyttja Google Cloud Search för att

• söka efter företagsinnehåll i Gmail, Dokument, Kalender och i andra G Suite-tjänster
  • få användbar information och förslag via assistentkort.

Läs mer om Google Cloud Search

Delade enheter

Med delade enheter tillhör filer ett team i stället för en enskild person. Även om medlemmar slutar finns filerna kvar så att teamet kan fortsätta dela information och få jobbet gjort. Läs mer.

Administratörskontroller

Arkivera med Arkiv

Använd Arkiv för att lagra, arkivera, söka i och exportera organisationens data för eDiscovery och efterlevnad. Läs mer

Avancerade rapporter

• Avancerade granskningsrapporter för Drive, anpassade varningar och API:er. Läs mer
  • Granskningar och aviseringar via mobilen, till exempel om en enhet skulle utsättas för intrång. Läs mer

Aktivitetsvarningar i Drive

Få anpassade varningar om Drive-aktivitet, till exempel när dokumenten delas utanför domänen. Läs mer

Säkerhetsnycklar

Implementera och övervaka säkerhetsnycklar för organisationen, och köp dem till ett rabatterat pris. Läs mer

Extra policyinställningar

Begränsa ännu fler uppgifter till specifika användare utifrån organisationsenheter.

• Synkronisera Drive-filer med lokala filer på datorn. Läs mer
  • Dela Drive- och Dokument-redigeringsfiler utanför organisationen med alla eller enbart godkända domäner. Läs mer
  • Använd Dokumentredigerare offline. Läs mer
  • Öppna filer i externa webbappar från Chrome Web Store. Läs mer
  • Använd tillägg för Dokument som skapats av externa utvecklare. Läs mer

Innan du uppgraderar

Har du redan Arkiv? Se då till att du inte förlorar data av misstag. Följ de här stegen innan du uppgraderar.