Hitta pinkoden för Google Workspace-telefonsupport

Supported editions for this feature: Enterprise Standard och Enterprise Plus.  Jämför utgåvor

Om du vill kontakta telefonsupport för Google Workspace måste du ange pinkoden som Google Workspace-administratör. Läs mer om att kontakta support för Google Workspace.

Admin Help
  1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Klicka på Hjälp uppe till höger.
  3. Klicka på Kontakta support längst ned i hjälpfönstret.
  4. Längst ned i hjälppanelen anger du text som beskriver ditt problem. Klicka sedan på Skicka .
  5. Om du ser en hjälpartikel som rör ditt problem klickar du på den för att granska den.
  6. Om du fortfarande behöver hjälp klickar du på Det här hjälpte inte, fortsätt till support.
  7. Klicka på Telefon och sedan på Fortsätt.

Om du ser ett telefonnummerfält anger du ditt telefonnummer och klickar på Skicka. Du behöver ingen pinkod. (Det här alternativet är inte tillgängligt för alla Google Workspace-konton.)

Om du istället vill ringa support klickar du på Letar du efter pinkod eller direktnummerföljt av Hämta pinkod och ring Google direkt.

Om du inte ser ett fält för telefonnummer ser du numret att ringa och en pinkod.

Pinkoden upphör att gälla efter 60 minuter. Om det behövs kan du generera en ny efter detta.

Relaterade ämnen