Uw pincode voor telefonische support voor Google Workspace zoeken

Supported editions for this feature: Enterprise Standard en Enterprise Plus.  Versies vergelijken

U moet uw beheerderspincode van Google Workspace opgeven als u contact opneemt met telefonische support voor Google Workspace. Meer informatie over contact opnemen met Google Workspace-support.

Admin Help
  1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Klik rechtsboven op Help .
  3. Klik onderaan het Help-venster op Contact opnemen met support.
  4. Voer onderin het Help-venster uw probleem in en klik op Verzenden .
  5. Als u een Help-artikel ziet dat te maken heeft met uw probleem, klikt u erop om het te bekijken.
  6. Als u nog steeds hulp nodig heeft, klikt u op Dit heeft niet geholpen; doorgaan naar support.
  7. Klik op Telefoon en vervolgens op Doorgaan.

Als het veld Telefoonnummer wordt weergegeven, voert u uw telefoonnummer in en klikt u op Verzenden. U heeft geen pincode nodig. (Deze optie is niet beschikbaar voor alle Google Workspace-accounts.)

Als u zelf support wilt bellen, klikt u op Zoekt u uw pincode of een rechtstreeks telefoonnummer? and then Pincode ophalen en Google rechtstreeks bellen.

Als het veld Telefoonnummer niet wordt weergegeven, ziet u welk nummer u moet bellen en wat uw pincode is.

De pincode is 60 minuten geldig. Daarna kunt u indien nodig een nieuwe genereren.