Nieuwe hardware bekijken en aankondigen

Dit zijn voorbeelden van implementatietools die je kunt kopiëren en plakken om te gebruiken bij de implementatie van Google Meet-hardware.

Voorbeeldimplementatietools gebruiken

Projectspreadsheet

Maak een spreadsheet in Google Spreadsheets of een andere tool met kolommen waarmee je de apparaten kunt inventariseren en implementeren. Bijvoorbeeld:

• Regio
  • Kantoor
  • Locatie
  • Afdeling
  • Naam vergaderruimte/faciliteit
  • Grootte van de ruimte
  • Ethernetpoort/draadloos
  • Serienummer van het apparaat
  • Displaytype met HDMI/DVI
  • Bezorgdatum
  • Inschrijvingsdatum
  • Installatiedatum
  • Verificatiedatum
Aankondigingsmail

Kopieer en plak de volgende e-mailtemplate in een bewerkingstool, zoals Google Documenten. Wijzig alle rode gedeelten. Stuur de e-mail vervolgens naar je gebruikers om ze te informeren over Google Meet-hardware.

Welkom bij Google Meet-hardware

Onderwerpregel e-mail: Welkom bij Google Meet-hardware

Het IT-team van [je bedrijfsnaam] wil je graag informeren over een nieuwe mogelijkheid: communiceren en samenwerken met je collega's via Google Meet-hardware. We installeren deze oplossing momenteel in onze vergaderruimten en willen je graag informeren over de interessante functies en mogelijkheden.

Wat is Google Meet-hardware? Met Google Meet-hardware wordt een traditionele vergaderruimte veranderd in een ruimte voor videovergaderingen. Je kunt het systeem in de ruimte gebruiken om videovergaderingen te maken waaraan mensen in andere ruimten en mensen die verbinding hebben gemaakt via hun laptop of mobiel kunnen meedoen. Sterke communicatie draait om meer dan alleen wat je zegt. Met videovergaderingen kun je de reacties en nonverbale communicatie van je collega's zien en samenwerken aan projecten.

Waar is Google Meet-hardware beschikbaar? We hebben Google Meet-hardware ingesteld in deze ruimten:

[ruimte1]
[ruimte2]
[ruimte3]
[ruimte4]

Je kunt in deze ruimten een vergadering maken met de andere ruimten op de lijst. Vanaf een laptop of mobiel apparaat kun je met Google Meet-hardware deelnemen aan videovergaderingen met deze ruimten.

Hoe gebruik ik Google Meet-hardware in deze ruimten? Google Meet-hardware is heel gebruiksvriendelijk. In elke ruimte ligt een mat op tafel waarop de basisinformatie wordt uitgelegd.

Waar kan ik meer informatie vinden over de functies van Google Meet-hardware?

Neem contact op met je systeembeheerder of het interne supportcentrum.[Voeg hier de contactgegevens van het helpcentrum van uw organisatie in]

Heeft deze functie invloed op mijn andere Google Workspace-apps?

Je zult een kleine wijziging zien in je Google-agenda. Je kunt nu namelijk een naam kiezen voor een vergadering. Klik in Google Agenda op Google Meet. Google Agenda biedt suggesties voor de namen, maar de organisator van de vergadering kan de naam bewerken. Je neemt nog steeds op dezelfde manier deel aan een videovergadering, door te klikken op Deelnemen met Google Meet. Je kunt nu echter de naam van de vergadering invoeren op een Google Meet-hardwareapparaat om deel te nemen vanuit een ruimte. Als je wilt deelnemen op een ander apparaat, typ je https://meet.google.com/ in een webbrowser en voer je de naam van de vergadering in.

Hoe kan ik feedback sturen over Google Meet-hardware?

Aangezien we ons nog in de testfase bevinden, kunnen zich storingen of problemen voordoen. We vragen je dit te melden bij de medewerkers van het IT-supportteam. Zo zorgen we samen dat Google je feedback ontvangt.

Posters

Hang deze posters op in de vergaderruimten en op andere plekken waar mensen samenkomen. Laat gebruikers weten dat ze videovergaderingen kunnen voeren en hoe ze aan de slag kunnen gaan.