Migrera organisationens data till Google Workspace

Dessa migreringsguider hjälper dig att flytta organisationens data, som e-post, kalender, kontakter, mappar, filer och behörigheter, till Google Workspace.

Var är din data nu?

Microsoft Outlook

Mer information finns i Migrera från Outlook till Google Workspace.

Gmail-, Google Workspace- eller webbmailkonton

Välj det här alternativet om din organisation använder e-post i en webbläsare, till exempel:

• Gmail (@gmail.com)
  • Ett annat G Suite- eller Google Workspace-konto
  • En webbmailleverantör som använder IMAP-protokollet, till exempel 1&1 IONOS, AOL, Apple iCloud, Bluehost, GoDaddy, Yahoo! eller Zoho

Mer information finns i Migrera från Gmail eller webbmail till Google Workspace.

Företagsservrar

Välj den server där dina gamla konton finns:

Produkter för samarbete

Välj plats för dina samarbetsdokument:

Filsystem

Mer information finns i Migrera data från filresurser.

Andra migreringsalternativ

Google Workspace erbjuder flera olika migreringsprodukter för administratörer och slutanvändare. Mer information om migrering från fler datakällmiljöer som Mozilla Thunderbird MBOX-arkiv och Apple Calendar (iCal) finns i vår produktmatris över migrering.

Relaterade ämnen

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.