Få åtkomst till domäninställningarna för Google Workspace

Så här hittar du förnyelseinformation, verifierar domänägarskap och ändrar inställningar för en domän du använder med Google Workspace.

Du får åtkomst till inställningarna på olika sätt beroende på hur du köpte domänen.

Jag köpte min domän …

När du registrerade dig för Google Workspace
  1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Från administratörskonsolen går du till menyn följt av Kontoföljt avDomänerföljt avHantera domäner.
  3. Bredvid ditt domännamn klickar du på Visa detaljer i kolumnen Status.

4. Klicka på Avancerade DNS-inställningar  eller Hantera domän (för Google Domains).
  5. Du hittar inloggningsnamnet och lösenordet för domänvärdkontot. När du har loggat in kan du redigera domänens DNS-poster, låsa upp domänen eller överföra domänen.

Om du inte ser dessa inställningar köpte du inte domänen genom Google. Då måste du i stället logga in på domänvärden direkt. Behöver du hjälp läser du Identifiera din domänvärd.
Innan du registrerar dig för Google Workspace

Om du redan ägde domänen när du registrerade dig för Google Workspace loggar du in på kontot på domänvärden. Domänvärden är vanligtvis där du köpte domänen. Läs mer om hur du identifierar domänvärden.

Följ dessa anvisningar för att verifiera att du äger domänen.

… från Google Domains-kontot
  1. Logga in på Google Domains med det Google-konto du använde för att registrera domänen. Om det är ett annat än administratörskonto kan du behöva byta konto först. Mer information finns i Hur hittar jag min registrerade domän?
  2. Hantera Google Workspace-domäninställningarna Mer information finns i Om resursposter.

Jag behöver hjälp eftersom ...

… jag inte hittar vissa domäninställningar

Kontakta domänvärden om du inte ser de inställningar du behöver. Behöver du hjälp läser du Identifiera din domänvärd.

Jag inte kan logga in

Om du har glömt lösenordet läser du Återställ administratörslösenordet.

Om du fortfarande har problem med att logga in läser du Jag kan inte få åtkomst till administratörskonsolen.

Mitt konto är avstängt

Om ditt Google Workspace-konto har stängts av måste du återställa tjänsten innan du får åtkomst till domäninställningarna.Mer information finns i Återställa ett avstängt Google Workspace-konto.