Uw MX-records configureren: Domain explorer

1. Meld u aan bij uw account op http://www.domainexplorer.net/.
  2. Open de pagina My Domain en selecteer het domein dat u wilt gebruiken met G Suite.
  3. Klik vanuit het gedeelte E-mail Settings op Change service en selecteer het item User (mail server name required).
  4. Geef in het gedeelte Mail Host Records Setup de gegevens uit de onderstaande tabel op:

Host Name Address Pref.
    @ aspmx.l.google.com. 1
    @ alt1.aspmx.l.google.com. 5
    @ alt2.aspmx.l.google.com. 5
    @ aspmx2.googlemail.com. 10
    @ aspmx3.googlemail.com. 10
    @ aspmx4.googlemail.com. 10
    @ aspmx5.googlemail.com. 10

5. Klik op Wijzigingen opslaan.
Uw MX-records verwijzen nu naar Google. Onthoud dat het maximaal 48 uur kan duren voordat wijzigingen in MX-records zijn verwerkt via internet.

Opmerking: als er onvoldoende regels zijn om alle parameters in te vullen, vult u de beschikbare regels in (de laatste regel niet invullen* (andere)). Klik vervolgens in het gedeelte Email settings op Save changes en op Configure . Op deze manier worden extra regels toegevoegd voor gegevens van de Google-server.