Registrera dig för G Suite

Registrera dig för G Suite och börja använda Gmail, lagringsutrymme på Drive, Kalender, onlinedokument, Hangouts med video och andra samarbetstjänster inom teamet eller organisationen. Få en kostnadsfri testperiod när du registrerar dig med upp till tio användare. Jämför versioner och se priserna.

Din kostnadsfria testperiod inkluderar G Suite Business. Du kan uppgradera eller nedgradera när du vill.

Starta din kostnadsfria testperiod nu:   Registrera dig för G Suite

Du kan även köpa G Suite via en Google-säljare eller en lokal återförsäljare.

Du behöver tre uppgifter för att registrera dig

Organisationens domännamn på internet

Detta bör vara den primära domänen där du planerar att använda Googles tjänster, exempelvis www.dindomän.com (där dindomän.com är ditt unika namn). Du kan använda ett domännamn du redan äger. Vi kan även hjälpa dig att köpa en ny domän under registreringsprocessen.

Jag vill ta med min egen domän

Under registreringen följer du anvisningarna för att använda din befintliga domän. Det måste vara ett domännamn som du redan äger. Innan du börjar använda domänen med Googles tjänster ber vi dig att verifiera äganderätten. Om du ska kunna göra detta måste du ha tillgång till domänens DNS-inställningar eller källfilerna på domänens webbserver.

Du behöver inte överföra domänen till oss. Du kan fortfarande ha ett konto hos domänvärden. Vi aktiverar bara tjänster för domänen. Vem är min domänvärd?

Använder du domänen med ett annat Google Cloud-konto? Innan du registrerar domänen för ett nytt konto måste du ta bort den från det andra kontot.

Tips!  Du kan registrera dig för G Suite och fortsätta använda din nuvarande e-postleverantör. Läs mer.
Jag måste köpa en domän

Om du vill använda G Suite men inte har ett domännamn kan vi hjälpa dig att köpa ett under registreringsprocessen.

Mer information finns i Köpa en domän från en Google-partner.

Ett användarnamn som du använder i G Suites tjänster

Det personliga användarnamn i din domän som du använder med Googles tjänster, som ditt namn@dindomän.com. Du använder det här namnet (tillsammans med ett lösenord) för att logga in på ditt G Suite-konto och hantera tjänster för organisationen. Du använder det också som e-postadress (om du använder Gmail) och i alla andra G  Suite-tjänster.

En e-postadress som inte finns på G Suite-domänen

Om du glömmer bort hur du loggar in på G Suite-kontot måste vi kunna kontakta dig på en adress som du inte använder när du loggar in på G Suite-kontot. Detta måste vara en e-postadress som inte tillhör G Suite-domänen (t.ex. en privat Gmail-adress) som du får e-post till och kommer att fortsätta få e-post till så länge du använder G Suite.

När du har registrerat dig omdirigeras du till Googles administratörskonsol där du kan bekräfta att du äger domänen (om du har registrerat en befintlig domän) och fortsätta med konfigurationen av tjänster för användarna.