Registrera dig för en kostnadsfri provperiod på Google Workspace

Se hur registreringen fungerar för önskad utgåva och registrera dig nu

Läs mer om varje utgåva | Se priser

" "

Google Workspace Business-utgåvor

Registrera dig för en av dessa utgåvor om du vill använda en fullständig uppsättning produktivitetsappar med organisationens domän:

• Business Starter
  • Business Standard
  • Business Plus

Du kan använda en domän som du redan äger eller köpa en under registreringen. Få en gratis testperiod när du registrerar dig med upp till tio användare.

Läs mer och registrera dig

" "

Essentials-utgåvan

Registrera dig för Essentials-utgåvan om du vill använda videomöten, molnlagring och onlinedokument med ett litet team eller hela organisationen. Börja med en kostnadsfri provprenumeration.

• Registrera ditt team för Essentials

Du behöver inte äga eller verifiera en domän för det här alternativet. Du kan verifiera domänen senare för att få avancerade funktioner.

• Verifiera din domän för att få fler företagsfunktioner

Välj det här alternativet om du vill låsa upp fler funktioner, till exempel identitetshantering. Du tar också över hanteringen av befintliga Essentials-användare i organisationen. Du kan använda en domän som du redan äger eller köpa en under registreringen.

Skolor och ideella organisationer

Skolor och ideella organisationer kan vara berättigade till en av våra specialutgåvor av Google Apps, som tillhandahåller funktioner i G Suite gratis.

Ta reda på om du är kvalificerad och läs om hur du registrerar dig: