Registrera dig för en kostnadsfri provperiod på Google Workspace

Se hur registreringen fungerar för önskad utgåva och registrera dig nu

Läs mer om varje utgåva | Se priser

Google Workspace Business-utgåvor

Registrera dig för en av dessa utgåvor om du vill använda en fullständig uppsättning produktivitetsappar i organisationen:

• Business Starter
  • Business Standard
  • Business Plus

Du kan registrera dig med företagets e-postadress eller verifiera domänen för att få fler funktioner. Du kan använda en domän som du redan äger eller köpa en under registreringen. Få en kostnadsfri testperiod när du registrerar dig med upp till tio användare.

Läs mer och registrera dig

Skolor och ideella organisationer

Skolor och ideella organisationer kan vara berättigade till en av våra specialutgåvor av Google Apps, som tillhandahåller funktioner i Google Workspace for Education kostnadsfritt.

Ta reda på om du är kvalificerad och läs om hur du registrerar dig: