Aanmelden voor een kosteloze proefperiode voor Google Workspace

Bekijken hoe u zich kunt aanmelden voor de gewenste versie en nu aanmelden

Meer informatie over elke versie | Prijzen bekijken

""

Google Workspace Business-versies

Meld u aan voor een van deze versies om een volledige reeks productiviteitsapps te gebruiken met het domein van uw organisatie.

• Business Starter
  • Business Standard
  • Business Plus

U kunt een domein gebruiken waarvan u al de eigenaar bent of er een aanschaffen tijdens het aanmelden. Meld u aan met 10 of minder gebruikers voor een kosteloze proefperiode.

Meer informatie en aanmelden

""

Scholen en non-profitorganisaties

Scholen en non-profitorganisaties komen mogelijk in aanmerking voor een van onze speciale versies, waarmee ze verschillende functies van Google Workspace for Education gratis of met korting kunnen gebruiken.

Bekijk of u in aanmerking komt en hoe u zich kunt aanmelden: