Aanmelden voor G Suite

Meld u aan voor G Suite en ga met uw team of organisatie aan de slag met Gmail, Google Drive Opslag, Google Agenda, online documenten, video-Hangouts en andere samenwerkingsservices. Meld u aan met tien of minder gebruikers voor een kosteloze proefperiode. Versies vergelijken en prijzen bekijken.

Naast u rechtstreeks aan te melden, kunt u G Suite ook aanschaffen via een Google-salesmedewerker of lokale reseller.

U heeft de volgende gegevens nodig om u aan te melden

De internetdomeinnaam van uw organisatie

Dit moet het hoofddomein zijn waarmee u Google-services wilt gaan gebruiken, zoals www.uwdomein.com (waarbij uwdomein.com uw unieke naam is). U kunt een domeinnaam gebruiken waarvan u al de eigenaar bent, of we kunnen u helpen een nieuw domein aan te schaffen tijdens het aanmeldingsproces.

Ik wil mijn eigen domein gebruiken

Volg tijdens het aanmelden de instructies om uw bestaande domein te gebruiken. Dit moet een domeinnaam zijn waarvan u momenteel de eigenaar bent. Voordat u uw domein gaat gebruiken met Google-services, vragen we u dan ook uw eigendom van het domein te verifiëren. Hiervoor moet u toegang hebben tot de DNS-instellingen van uw domein of de bronbestanden op de webserver van uw domein.

U hoeft uw domein niet naar ons over te zetten. U kunt nog steeds een account bij uw domeinhost houden. Het enige wat wij doen is het activeren van services voor uw domein. Wie is mijn domeinhost?

Gebruikt u het domein al met een ander Google Cloud-account? Voordat u het domein hier aanmeldt voor een nieuw account, moet u het eerst verwijderen uit het andere account.

Ik wil een domein aanschaffen

Als u G Suite wilt gebruiken maar nog geen domeinnaam heeft, kunt u er een aanschaffen tijdens het aanmeldingsproces.

Zie Een domein aanschaffen bij een Google-partner voor meer informatie.

Een persoonlijke gebruikersnaam om te gebruiken met G Suite-services

De persoonlijke gebruikersnaam in uw domein om te gebruiken voor Google-services, zoals uwnaam@uwdomein.com. U gebruikt deze naam (en een wachtwoord) om in te loggen op uw G Suite-account en services te beheren voor uw organisatie. U gebruikt deze naam ook als e-mailadres (indien u Gmail gebruikt) en in alle andere G Suite-services.

Een e-mailadres dat zich niet in uw G Suite-domein bevindt

Als u ooit de gebruikersnaam of het wachtwoord van uw G Suite-account vergeet, moeten we u kunnen bereiken op een adres waarvoor u niet hoeft in te loggen op uw account. Dit moet een geldig adres zijn dat zich niet in uw G Suite-domein bevindt (zoals uw persoonlijke Gmail-adres), waarop u momenteel e-mails ontvangt en waarop u e-mails blijft ontvangen terwijl u G Suite gebruikt.

Nadat u zich heeft aangemeld, sturen we u door naar de Google-beheerdersconsole. Hier kunt u verifiëren dat u eigenaar bent van het domein (als u zich heeft aangemeld met een bestaand domein) en verder gaan met het instellen van services voor uw gebruikers.