Problemen met build-fouten oplossen

Google Workspace Migration for HCL Notes

Als u terugkerende agenda-afspraken migreert met Google Workspace Migration for HCL Notes (GWMHN), ontbreken er soms belangrijke afspraakgegevens in de agenda van een gebruiker. In deze gevallen wordt de afspraak gemarkeerd als build-fout in de agenda.

Belangrijk: Google Cloud-support kan niet garanderen dat alle afspraken worden gemigreerd. We bieden ook geen probleemoplossing op afspraakniveau. Bekijk dus de stappen in dit artikel.

Wat is een build-fout?

Een build-fout doet zich voor als GWMHN geen herhalingsregel-expressie (RRULE-expressie) kan genereren voor een terugkerende afspraak, omdat een of meer belangrijke waarden ontbreken in de Notes-afspraak. De meest voorkomende ontbrekende waarden zijn RepeatUnit en RepeatInterval. Deze waarden worden gebruikt om de waarden FREQ en INTERVAL te bepalen voor een herhalingsregel.

Een terugkerende afspraak die dagelijks wordt herhaald, heeft bijvoorbeeld een RepeatUnit-waarde van D en een RepeatInterval-waarde van 1. Met deze waarden wordt de volgende RRULE-expressie gemaakt: "RRULE:FREQ=DAILY;INTERVAL=1;UNTIL=YYYYMMDDTHHMM000Z"

Kan ik build-fouten gewoon negeren?

Bepaal eerst of de fout is opgetreden voor de organisator of een deelnemer:

1. Zoek het bovenliggende document van de afspraak.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het bovenliggende document en selecteer Documenteigenschappen.
  3. Klik op het tweede tabblad om de lijst met items weer te geven en controleer de waarde van de property Chair (organizer).
  4. Kies een optie om te bepalen of de build-fout is opgetreden voor de organisator of een deelnemer:
    • Controleer het migratieprofiel in GWMHN.
    • Controleer de titel van de e-maildatabase. Deze moet de naam van de Notes-gebruiker zijn.
    • Gebruik de menuoptie Tools-Voorkeuren om de naam van de eigenaar van de e-maildatabase te verifiëren.
  5. Vergelijk de organisator met de gebruiker die de build-fout kreeg.

Als deze niet overeenkomen, kunt u de fout negeren.

Als de build-fouten zich voordoen in de agenda-afspraak van een deelnemer, wordt de agenda-afspraak van de organisator wel correct gemigreerd en worden de agenda's van de deelnemers ook geüpdatet.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.