Uppdatera kreditkortsuppgifter

Gäller utgåvor av Google Workspace och andra betalprenumerationer på Googles administratörskonsol.

Om du köpte din tjänst från en återförsäljare går du hit istället  |  Har jag en återförsäljare?

Du kan ändra vissa kreditkortsuppgifter, till exempel faktureringsadress eller utgångsdatum, genom att uppdatera dem i Googles administratörskonsol. Om du vill ändra känsliga uppgifter som ett kortnummer måste du lägga till kortet eller kontot som en ny betalningsmetod.

Uppdatera dina kortuppgifter

Vill du åtgärda ett betalningsfel? Följ i stället dessa steg.

Uppdatera namn, utgångsdatum eller CVC
  1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Faktureringföljt avBetalningskonton.
  3. Klicka på Visa betalningsmetoder bredvid prenumerationen.
  4. Klicka på Redigera eller Åtgärda bredvid kreditkortet du vill ändra.
  5. Uppdatera utgångsdatum, CVC-nummer eller namn.
  6. Klicka på Uppdatera.
Ändra en faktureringsadress
  1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Faktureringföljt avBetalningskonton.
  3. Klicka på Visa betalningsmetoder bredvid prenumerationen.
  4. Bredvid det kreditkort som du vill uppdatera klickar du på Redigera.
  5. Klicka på Redigera bredvid faktureringsadressen och ange den nya adressen. För vissa länder behöver du bara välja ett land och ange ett postnummer.
  6. Klicka på Uppdatera.
Lägga till ett nytt kortnummer

Du kan inte uppdatera ett kortnummer när du har lagt till det. Om du får ett nytt eller uppdaterat kortnummer måste du lägga till kortet som en ny betalningsmetod. Vi skyddar dina uppgifter genom att inte visa hela kortnumret som du har lagt till i faktureringsinställningarna.

Så här lägger du till ett nytt kort:

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Faktureringföljt avBetalningskonton.
  3. Klicka på Visa betalningsmetoder bredvid prenumerationen.
  4. Klicka på Lägg till betalningsmetod.
  5. Välj Lägg till kredit- eller bankkort och ange ditt kortnummer och andra uppgifter.
  6. Klicka på Spara.
  7. På sidan Betalningsmetoder väljer du alternativet för att göra det nya kortet till primär eller sekundär betalningsmetod.
  8. Följ stegen i Ta bort en betalningsmetod för att ta bort ditt gamla kort från faktureringskontot.

Du ser kanske meddelandet Kontrollera dina uppgifter om du nyss har förnyat eller uppdaterade dina kreditkortsuppgifter. Vänd dig till kortutgivaren och bekräfta att kortet är aktiverat.
Förhindra automatiska betalningar från att misslyckas: Lägg till ett sekundärt kreditkort.