Creditcardgegevens updaten

Geldt voor versies van Google Workspace en andere betaalde abonnementen in de Google Beheerdersconsole.

Als u uw service bij een reseller heeft aangeschaft, kijkt u hier |  Heb ik een reseller?

U kunt bepaalde creditcardgegevens wijzigen, zoals het factuuradres of de vervaldatum, door deze te updaten in de Google Beheerdersconsole. Als u echter gevoelige gegevens wilt updaten, zoals een creditcardnummer, moet u de creditcard of bankrekening toevoegen als nieuwe betaalmethode.

Uw kaartgegevens updaten

Lost u een betalingsprobleem op? Volg dan deze stappen.

De naam, de vervaldatum of het CVC-nummer updaten
  1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Factureringand thenBetalingsaccounts.
  3. Klik naast uw abonnement op Betaalmethoden bekijken.
  4. Klik naast de creditcard die u wilt updaten op Bewerken of Oplossen.
  5. Update de vervaldatum, het CVC-nummer of de naam.
  6. Klik op Updaten.
Het factuuradres wijzigen
  1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Factureringand thenBetalingsaccounts.
  3. Klik naast uw abonnement op Betaalmethoden bekijken.
  4. Klik naast de creditcard die u wilt updaten op Bewerken.
  5. Klik naast het factuuradres op Bewerken en voer het nieuwe adres in. Voor sommige landen hoeft u alleen een postcode in te voeren nadat u het land heeft gekozen.
  6. Klik op Updaten.
Een nieuw kaartnummer toevoegen

U kunt een kaartnummer niet updaten nadat u het heeft toegevoegd. Als u een nieuw of geüpdatet kaartnummer krijgt, moet u de kaart toevoegen als nieuwe betaalmethode. Uw kaartnummer wordt niet helemaal weergegeven in de factureringsinstellingen, om uw financiële gegevens te beschermen.

Ga als volgt te werk om een nieuwe kaart toe te voegen:

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Factureringand thenBetalingsaccounts.
  3. Klik naast uw abonnement op Betaalmethoden bekijken.
  4. Klik op Betaalmethode toevoegen.
  5. Selecteer Creditcard of betaalpas toevoegen en voer uw kaartnummer en andere gegevens in.
  6. Klik op Opslaan.
  7. Selecteer op de pagina Betaalmethoden de optie om van de nieuwe kaart uw Primaire of Back-upbetaalmethode te maken.
  8. Volg de stappen in Een betaalmethode verwijderen om uw oude kaart te verwijderen uit uw factureringsaccount.

Als u onlangs een nieuwe creditcard heeft gekregen of uw creditcardgegevens heeft geüpdatet, ziet u wellicht de melding 'Controleer de gegevens'. Controleer bij de kaartuitgever of de kaart is geactiveerd.
Zorg dat automatische betalingen niet mislukken: Voeg een reservecreditcard toe.