Välkommen till Google Meet-maskinvara

Google Meet-maskinvara ger dig Google Meet-videokonferenser i alla rum. Allt-i-ett-enheter med pekskärm är perfekta för rum med en eller två personer. Serie One Room Kits ansluter till en separat skärm för samarbete i alla storlekar, från små grupper till stora konferensrum.

En licens och en årlig prenumerationsavgift krävs för varje enhet.

Maskinvarualternativ

• Google Meet-maskinvara – videokonferenslösning för rum i standardstorlek eller stora rum. Inkluderar Chromebox, pekskärm, kamera och högtalarmikrofon. Mer information finns i Konfigurera Meet-maskinvarupaket (små till stora rum).
  • Chromebase – videokonferenslösning för små rum (1 till 2 personer). Inkluderar en 24-tums pekskärm, kamera, mikrofon och högtalare – allt på en enhet. Mer information finns i Konfigurera allt-i-ett Chromebase (för små utrymmen).
  • Desk 27 all-in-one – en allt-i-ett-enhet för videokonferenser för personliga datorer och små delade utrymmen. Använd den för att samarbeta i videomöten, dela dina idéer på en whiteboard eller till och med som en bildskärm för din dator.Mer information finns i Konfigurera Desk 27 all-in-one (personliga rum).

Konfigurationsalternativ

Du använder Googles administratörskonsol för att hantera rum och enheter och tilldela en kalender till en enhet. När du har konfigurerat och registrerat din enhet kan användare i organisationen enkelt schemalägga och gå med i möten med hjälp av Google Kalender.

* Google Meet-maskinvara och Chrome OS-enheter stöds enbart i den ursprungliga konfigurationen när du köper dem. Du kan inte konvertera Chromebox- eller Chromebas-enheter som köpts med standard Chrome OS till ett videokonferenssystem. Det går inte att konvertera eller använda specialbyggda Google Meet-maskinvaruenheter som standardenheter för Chrome OS.

Relaterade ämnen