Verifiera faktureringsinformation för äldre domänregistreringar

Tidigare brukade Google behandla betalningar för domänregistreringar via Google Wallet. Nu använder vi ett nytt faktureringssystem. Om du har köpt en domän via Google och gjort utbetalningar via Google Wallet har vi flyttat dina betalningsuppgifter till vårt nya system. Kontrollera att dina uppgifter är uppdaterade genom att logga in på administratörskonsolen och verifiera betalningsmetod och andra faktureringsinställningar.

Verifiera betalningsuppgifter för domänregistreringen

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ett konto som har behörighet som avancerad administratör (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Faktureringföljt avPrenumerationer.
  3. Klicka på Åtgärder bredvid prenumerationen på Domänregistrering följt av Åtkomst till faktureringskontot.
  4. Om du ser en sida som beskriver verifieringsprocessen fortsätter du från den här sidan för att bekräfta dina uppgifter.

Om du istället hänvisas till startsidan för administratörskonsolen klickar du på Verifiera faktureringsinformation till höger.