Factureringsgegevens verifiëren voor oude domeinregistraties

In het verleden werden domeinregistratiebetalingen door Google verwerkt met Google Wallet. We verwerken betalingen nu met een nieuw factureringssysteem. Als u een domein heeft aangeschaft via Google en de betalingen worden gedaan via Google Wallet, hebben we uw betalingsgegevens overgezet naar ons nieuwe systeem. Omdat we willen controleren of de informatie klopt, vragen we onze gemigreerde klanten in te loggen bij de beheerdersconsole en hun betaalmethode en andere factureringsinstellingen te verifiëren.

Betalingsgegevens verifiëren voor uw domeinregistratie

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met een account met hoofdbeheerdersrechten (eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Factureringand thenAbonnementen.
  3. Klik naast uw domeinregistratieabonnement op Acties and then Factureringsaccount openen.
  4. Als u een pagina ziet waarop het verificatieproces wordt beschreven, gaat u vanaf deze pagina verder om uw gegevens te verifiëren.

Als u in plaats daarvan naar de homepage van de beheerdersconsole wordt gestuurd, klikt u aan de rechterkant op Factureringsgegevens verifiëren om uw gegevens te verifiëren.