Felmeddelanden vid fakturering

Gäller utgåvor av Google Workspace och andra betalprenumerationer på Googles administratörskonsol.

Här är några felmeddelanden du kanske får om fakturering för Google-tjänsten. Klicka på ett meddelande för att se dess möjliga orsak eller lösning.

Eventuella felmeddelanden

Ett (internt) fel har uppstått. Försök igen
  • Rensa webbläsarens cacheminne och cookies och försök igen.
  • Försök att ställa in fakturering med hjälp av en annan webbläsare eller dator.
  • Kontrollera att du har en tillförlitlig nätverksanslutning och försök igen.
  • Du kan också prova att ställa in fakturering med ett annat kort och sedan byta ut kortet vid ett senare tillfälle.
  • Om du fortsätter att se det här meddelandet ber vi dig kontakta supporten. Logga in på Googles Administratörskonsol och klicka på Support
Vi kan inte bearbeta din begäran
  • Rensa webbläsarens cacheminne och cookies och försök igen.
  • Försök att ställa in fakturering med hjälp av en annan webbläsare eller dator.
  • Kontrollera att du har en tillförlitlig nätverksanslutning och försök igen.
  • Du kan också prova att ställa in fakturering med ett annat kort och sedan byta ut kortet vid ett senare tillfälle.
  • Om du fortsätter att se det här meddelandet ber vi dig kontakta supporten. Logga in på Googles Administratörskonsol och klicka på Support
Auktoriseringen misslyckades: Ingen anledning tillhandahölls av din bank
Kontakta banken som utfärdade kortet för att få reda på varför ditt kort avvisades. Google känner inte till den exakta orsaken till att kortet avvisades, men du kan läsa allmän information om avvisade kredit-/bankkortstransaktioner.
Auktoriseringen misslyckades: Ogiltiga kreditkortsuppgifter
  • De angivna kortuppgifterna är felaktiga. Du kan läsa mer om felaktiga kortuppgifter.
  • Ange hela kortnumret utan blanksteg eller tankstreck.
  • Kontrollera att namn och adress är korrekta.
Auktoriseringen misslyckades: Ogiltig verifieringskod
  • Kontrollera att du har angivit rätt verifieringsnummer för kortet. Detta är koden på 3 eller 4 siffror på kortets baksida.
  • Kontrollera att kortet inte har gått ut.
Ett dubblettkort hittades
Detta innebär att samma kredit-/bankkort användes för att köpa ditt domännamn. Kortnumret bör fyllas i automatiskt när du ställer in faktureringen. Du behöver inte fylla i eller redigera numret.
Korrigera denna kortinfo eller testa med ett annat kort

Om det här felet visas när du lägger till ett nytt kort som betalningsmetod testar du följande:

1. Kontrollera att du har angett kortuppgifterna korrekt. Ange informationen på nytt vid behov.
  2. Om informationen är korrekt kontaktar du bank- eller kreditkortsföretaget för att ta reda på om det finns ett problem med kortet.
  3. Om inget av detta löser problemet måste du använda ett annat kort.
Transaktionen avvisades: ogiltig betalningsmetod
  1. Kontrollera att du har angett kortuppgifterna korrekt. Ange informationen på nytt vid behov.
  2. Om informationen är korrekt kontaktar du bank- eller kreditkortsföretaget för att ta reda på om det finns ett problem med kortet.
  3. Om inget av detta löser problemet testar du en annan betalningsmetod.