Foutmeldingen over facturering

Geldt voor versies van Google Workspace en andere betaalde abonnementen in de Google Beheerdersconsole.

Dit zijn enkele foutmeldingen die u te zien kunt krijgen over de facturering voor uw Google-service. Klik op een melding om de mogelijke oorzaak of oplossing te zien.

Mogelijke foutmeldingen

Er is een (interne) fout opgetreden. Probeer het opnieuw.
  • Wis het cachegeheugen van uw browser, verwijder de cookies en probeer het opnieuw.
  • Probeer de facturering in te stellen met een andere browser of computer.
  • Controleer of uw netwerkverbinding betrouwbaar is en probeer het opnieuw.
  • U kunt ook proberen de facturering in te stellen met een andere kaart en de kaart vervolgens later vervangen.
  • Neem contact op met ondersteuning als u deze foutmelding blijft zien: log in bij de Google-beheerdersconsole en klik op Ondersteuning
Uw verzoek kan niet worden verwerkt
  • Wis het cachegeheugen van uw browser, verwijder de cookies en probeer het opnieuw.
  • Probeer de facturering in te stellen met een andere browser of computer.
  • Controleer of uw netwerkverbinding betrouwbaar is en probeer het opnieuw.
  • U kunt ook proberen de facturering in te stellen met een andere kaart en de kaart vervolgens later vervangen.
  • Neem contact op met ondersteuning als u deze foutmelding blijft zien: log in bij de Google-beheerdersconsole en klik op Ondersteuning
Autorisatie mislukt: geen reden gegeven door uw financiële instelling
Neem contact op met de bank die uw kaart heeft verstrekt om erachter te komen waarom uw kaart is geweigerd. Google weet niet waarom uw kaart is geweigerd, maar u kunt wel deze algemene informatie over geweigerde creditcard-/bankpastransacties bekijken.
Autorisatie mislukt: ongeldige creditcardgegevens
  • De ingevoerde kaartgegevens zijn onjuist. Meer informatie over onjuiste kaartgegevens.
  • Voer het hele kaartnummer in, zonder spaties of streepjes.
  • Controleer of de naam en het adres correct zijn.
Autorisatie mislukt: ongeldige verificatiecode
  • Controleer of u het juiste verificatienummer van uw creditcard heeft ingevoerd. Dit is de code van drie of vier cijfers achter op de kaart.
  • Controleer of de kaart niet is verlopen.
Er is een duplicaatinstrument gevonden
Deze foutmelding geeft aan dat dezelfde creditcard/bankpas is gebruikt bij het aanschaffen van uw domeinnaam. Tijdens het instellen van de facturering moet het kaartnummer al automatisch zijn ingevuld. U hoeft het nummer niet in te voeren of te bewerken.
Corrigeer de gegevens van deze kaart of gebruik een andere kaart

Als u deze foutmelding krijgt wanneer u een nieuwe kaart toevoegt als betaalmethode, probeert u het volgende:

1. Controleer of u de kaartgegevens juist heeft ingevoerd. Voer de gegevens indien nodig opnieuw in.
  2. Als de gegevens juist zijn, neemt u contact op met uw bank of creditcardmaatschappij om te zien of er een probleem is met de kaart.
  3. Als het probleem hierdoor niet wordt opgelost, moet u een andere kaart gebruiken.
Transactie geweigerd: ongeldige betaalmethode
  1. Controleer of u de kaartgegevens juist heeft ingevoerd. Voer de gegevens indien nodig opnieuw in.
  2. Als de gegevens juist zijn, neemt u contact op met uw bank of creditcardmaatschappij om te zien of er een probleem is met de kaart.
  3. Als het probleem hierdoor niet wordt opgelost, kunt u een andere betaalmethode proberen.