Kofiguration av betalningsmetod har inte slutförts

Gäller utgåvor av Google Workspace och andra betalprenumerationer på Googles administratörskonsol.

Jag började konfigurera fakturering för min prenumeration på Google Workspace, Essentials eller Cloud Identity-premiumversion men avbröt konfigureringen innan jag slutförde den. Jag var till exempel inte säker på vilken information jag skulle ange, var inte redo att ange mina betalningsuppgifter eller hade inte tillräckligt med pengar på mitt kort. Jag är redo att slutföra konfigurationen nu, men kan inte komma ihåg hur man börjar.

Öppna administratörskonsolen och starta om installationen

Om du lämnar fönstret för konfiguration av betalningsmetod innan du har slutfört inställningarna kan du gå tillbaka och starta om konfigurationen när som helst – antingen under eller efter din kostnadsfria testperiod. Om du slutför konfigureringen av betalningsmetod efter att testperioden löpt ut aktiveras tjänsten på nytt igen.

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Faktureringföljt avPrenumerationer.
  3. Välj ett alternativ:
    • Överst på skärmen klickar du på Konfigurera fakturering om detta alternativ visas.
    • I annat fall klickar du på din prenumeration följt av Ställ in fakturering.

Du hittar mer information i anvisningarna om hur du konfigurerar fakturering och betalningar för Google Workspace, Essentials eller Cloud Identity-premiumversion.