Door uw domeinhost beheerde instellingen

Wanneer u een domein aanmeldt voor de Google-service, host en beheert Google de services die u met uw domein gebruikt, zoals Gmail, Google Agenda en Google Drive (als u Google Workspace gebruikt). Het domein zelf wordt buiten Google gehost, door een domeinhostingservice. Wanneer u bijvoorbeeld de Gmail-service activeert voor gebruikers in uw domein, moet u de MX-records van het domein wijzigen bij uw domeinhost.

In het Helpcentrum en via onze supportmedewerkers kunt u hulp krijgen bij problemen met Google en de bijbehorende services, maar bij problemen met uw domeinhostaccount moet u contact opnemen met uw domeinhost. U moet in het bijzonder contact opnemen met uw domeinhost voor ondersteuning bij:

• Geavanceerde DNS-instellingen (inclusief updates voor uw A-records)
  • Het wijzigen van MX-records en CNAME-records
  • NS-records (Name Server)
  • Uw domein vergrendelen en ontgrendelen
  • Privacyinstellingen voor uw domein
  • De pincode en het wachtwoord voor uw account van de domeinhost opnieuw instellen
  • Alle andere domeinregistratiegegevens

Check voor meer informatie over deze instellingen de algemene informatie over DNS of neem rechtstreeks contact op met uw domeinhost.