Webbläsare som stöds för G Suite

Använd en uppdaterad webbläsare som stöds för att få den bästa upplevelsen av G Suite på datorn. Du får tillgång till de senaste funktionerna. Och du får bättre säkerhet och prestanda.

Använd en av dessa webbläsare

Klicka på en webbläsare nedan och hämta den nu.

Chrome

Har stöd för alla funktioner i G Suite.

För kunder som har rätt till support erbjuder Google även direktsupport för basfunktioner i Chrome (enligt G Suite-avtalet).

Firefox
Safari
Microsoft Edge
Internet Explorer

Fungerar bra med G Suite men har inte stöd för:

• Offlineåtkomst till Gmail, Kalender, Dokument, Kalkylark, Presentationer
  • Skrivbordsaviseringar i Gmail

Hangouts Meet

Hangouts Meet fungerar för närvarande med dessa webbläsare:

Chrome

Vi stöder den senaste versionen av Google Chrome. Normalt uppdateras Chrome automatiskt när en ny version blir tillgänglig. Om du inte har den senaste versionen kan du uppdatera Chrome på egen hand. Mer information finns i Uppdatera Google Chrome

Firefox, Safari, och Microsoft

Vi stöder aktuella och tidigare huvudversioner av webbläsarna Firefox®, Safari® och Microsoft® (Microsoft Edge™ och Internet Explorer® 11). När en ny version släpps börjar vi stödja den versionen och slutar stödja den tredje äldsta versionen.

Obs! Utökat skyddat läge har inte stöd i Internet Explorer 11.

Tips! Om din organisation är beroende av en äldre version av Internet Explorer kan du använda två webbläsare.

Obligatoriska webbläsarinställningar

Om du vill använda G Suite aktiverar du cookies och JavaScript® i din webbläsare.

Användning av en virtuell webbläsare

Webbläsare i virtuella miljöer, som Citrix® och VMware®, kanske inte stöder alla funktioner i G Suite. För den bästa upplevelsen använder du en webbläsare som stöds på din dator.

Använda en webbläsare som inte stöds

Om du använder G Suite i en äldre webbläsare eller i en webbläsare som inte stöds kanske vissa funktioner inte fungerar eller också öppnas inte en app. Exempel: I en webbläsare som inte stöds

• kan du kanske visa men inte uppdatera kalendrar
  • kanske du omdirigeras till Gmails vanliga gränssnitt
  • kanske inte teckningar och presentationer i Dokumentredigerare visas korrekt.

Använda G Suite på mobila enheter

För bästa upplevelse på en mobil enhet använder du de specifika apparna som utvecklats för Android- och iOS®-enheter. Om du vill veta om vilka versioner av mobilappar som stöds läser du G Suite-uppdateringspolicyn för mobilappar.