Webbläsare som stöds för Google Workspace

Använd en uppdaterad webbläsare som stöds för att få den bästa upplevelsen av Google Workspace. Du får åtkomst till de senaste funktionerna och får ökad säkerhet och bättre prestanda.

Använd en av dessa webbläsare

Klicka på en webbläsare och hämta den nu.

Chrome

Har stöd för alla Google Workspace-funktioner

För kunder som har rätt till support erbjuder Google även direktsupport för basfunktioner i Chrome (enligt Google Workspace-avtalet).

Firefox

Fungerar bra med Google Workspace, men har inte stöd för:

• Offlineåtkomst till Gmail, Google Kalender, Google Dokument, Kalkylark och Presentationer
  • Kryptering på klientsidan i Meet
  • Tillgänglighetsverktyg (till exempel skärmläsare)

Safari
Microsoft Edge

Fungerar bra med Google Workspace, men har inte stöd för:

• Offlineåtkomst till Gmail, Kalender, Dokument, Kalkylark, Presentationer
  • Skrivbordsaviseringar i Gmail
  • Tillgänglighetsverktyg (till exempel skärmläsare)
Chrome

Vi stöder den senaste versionen av Google Chrome. Normalt uppdateras Chrome automatiskt när en ny version blir tillgänglig. Om du inte har den senaste versionen kan du uppdatera Chrome på egen hand. Mer information finns i Uppdatera Google Chrome.

Firefox, Safari, och Microsoft

Vi stöder aktuella och tidigare versioner av Firefox, Safari och Microsoft Edge. När en ny version släpps börjar vi stödja den versionen och slutar stödja den tredje äldsta versionen.

Endast Chrome stöds för tillgänglighet.

Obligatoriska webbläsarinställningar

Om du vill använda Google Workspace aktiverar du cookies och JavaScript i webbläsaren.

Användning av en virtuell webbläsare

Webbläsare i virtuella miljöer, som Citrix och VMware, kanske inte stöder alla funktioner i Google Workspace. För den bästa upplevelsen använder du en webbläsare som stöds på din dator.

Använda en webbläsare som inte stöds

Om du använder Google Workspace i en äldre webbläsare eller i en webbläsare som inte stöds kanske vissa funktioner inte fungerar eller också öppnas inte en app. Exempel: I en webbläsare som inte stöds

• kan du kanske visa men inte uppdatera kalendrar
  • kanske inte teckningar och presentationer i Dokumentredigerare visas korrekt.

Använda Google Workspace på mobila enheter

För bästa upplevelse på en mobil enhet använder du de Google Workspace-appar som har skapats specifikt för Android-, iPhone- och iPad-enheter. Mer information om vilka versioner av mobilappar som stöds finns i Uppdateringar av Google Workspace-mobilappar.

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.