Ondersteunde browsers voor Google Workspace

Gebruik een ondersteunde browser die up-to-date is om het maximale te halen uit Google Workspace. U heeft dan toegang tot de nieuwste functies en u krijgt betere beveiliging en prestaties.

Gebruik een van deze browsers

Klik op een browser om deze direct te downloaden.

Chrome

Ondersteunt alle functies van Google Workspace.

Google biedt klanten die recht hebben op support ook een-op-een-support voor de kernfuncties van Chrome (volgens de Google Workspace-overeenkomst).

Firefox

Werkt goed met Google Workspace, maar de volgende functies worden niet ondersteund:

• Offline toegang tot Gmail, Google Agenda, Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties
  • Versleuteling aan de clientzijde in Meet
  • Toegankelijkheidstools (zoals schermlezers)

Safari
Microsoft Edge

Werkt goed met Google Workspace, maar de volgende functies worden niet ondersteund:

• Offline toegang tot Gmail, Agenda, Documenten, Spreadsheets, Presentaties
  • Bureaubladmeldingen in Gmail
  • Toegankelijkheidstools (zoals schermlezers)
Chrome

De nieuwste versie van Google Chrome wordt ondersteund. Chrome wordt normaal gesproken automatisch geüpdatet zodra een nieuwe versie beschikbaar is. Als u niet de nieuwste versie gebruikt, kunt u Chrome zelf updaten. Zie Google Chrome updaten voor meer informatie.

Firefox, Safari en Microsoft

De huidige en de vorige versie van Firefox, Safari en Microsoft Edge worden ondersteund. Telkens als een nieuwe browserversie wordt uitgebracht, wordt die versie ondersteund en wordt de op 2 na laatste versie niet meer ondersteund.

Voor toegankelijkheid wordt alleen Chrome ondersteund.

Vereiste browserinstellingen

Schakel cookies en JavaScript in de browser in om Google Workspace te gebruiken.

Een virtuele browser gebruiken

In browsers in virtuele omgevingen, zoals Citrix en VMware, worden mogelijk niet alle functies van Google Workspace ondersteund. Gebruik voor de beste prestaties een ondersteunde browser op uw lokale computer.

Een niet-ondersteunde browser gebruiken

Als u Google Workspace gebruikt in een oudere of niet-ondersteunde browser werken bepaalde functies mogelijk niet of kunnen bepaalde apps mogelijk niet worden geopend. Voor niet-ondersteunde browsers geldt bijvoorbeeld het volgende:

• U kunt wellicht uw agenda's bekijken, maar niet updaten.
  • Tekeningen en presentaties in Editors van Documenten worden mogelijk niet goed weergegeven.

Google Workspace gebruiken op mobiele apparaten

Gebruik voor de beste prestaties op uw mobiele apparaat de Google Workspace-apps die speciaal zijn gemaakt voor Android-apparaten, iPhones en iPads. Zie Updates voor mobiele Google Workspace-apps voor meer informatie over ondersteunde versies van mobiele apps.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.