Google Apps heter nu G Suite. Samma tjänst, nytt namn. Mer om namnändringen.

Återställ ditt administratörslösenord

Om du är administratör för ett konto på Google Cloud och du har glömt lösenordet eller har problem med att logga in på kontot gör du följande för att få tillgång till kontot igen:

Återställ ditt administratörslösenord

Så här ändrar du administratörslösenordet:

1. Öppna admin.google.com.
  2. Om du inte känner till ditt användarnamn klickar du på Behöver du hjälp? och följer anvisningarna om hur du får tillgång till kontot på din e-postadress för återställning eller ditt telefonnummer. Om alternativen för mobil och e-post inte är tillgängliga?

Alternativen för mobil och e-post är inte tillgängliga om:

• Du inte har lagt till återställningsinformation för administratörskontot. Om du fått administratörsbehörighet av en annan administratör måste du troligen uppge ditt mobilnummer och din e-postadress till oss. Läs Lägg till återställningsalternativ för administratörskontot.
    • Ditt konto på Google Cloud har fler än tre avancerade administratörer eller 500 användare.

När alternativen för mobil och e-post inte är tillgängliga:

3. Om du inte kan ditt lösenord anger du antingen ditt användarnamn eller den e-postadress du använder för att logga in på Google och klickar sedan på Nästa. Klicka på Har du glömt lösenordet? nedanför knappen Logga in och följ instruktionerna som visas.
  4. Om du har andra problem med att logga in anger du e-postadressen du använder för att logga in på Google. Det kan vara din Gmail-adress, din e-postadress för G Suite eller en annan e-postadress som är kopplad till ditt konto. Följ sedan instruktionerna som visas på skärmen.

Läs Problem med att logga in på kontot om du har andra problem med inloggningen.

Du hittar råd om att skapa ett starkt lösenord i tipsen för lösenordsval.