Återställ ditt administratörslösenord

Om du är administratör för ett företagskonto på Google och du har glömt ditt lösenord:

Reset your administrator password

1. Öppna admin.google.com.
  2. Klicka på Behöver du hjälp? nedanför knappen Logga in.
  3. Följ anvisningarna på skärmen som beskriver ett eller flera av följande alternativ:
Vad händer om alternativen för mobil och e-post inte är tillgängliga?

Alternativen för mobil och e-post är inte tillgängliga om:

• Du inte har lagt till återställningsinformation för administratörskontot. Om du fått administratörsbehörighet av en annan administratör måste du troligen uppge ditt mobilnummer och din e-postadress till oss. Läs Lägg till återställningsalternativ för administratörskontot.
  • Ditt företagskonto i Google har fler än tre avancerade administratörer eller 500 användare.

När alternativen för mobil och e-post inte är tillgängliga:

Om du har andra problem, exempelvis om du glömt användarnamnet, läser du Problem med att logga in på kontot.

Läs våra tips om lösenordsval om du vill ha råd om hur du väljer ett starkt lösenord under återställningen.