Återställ ditt administratörslösenord

Om du är administratör för ett konto på Google for Work och du har glömt lösenordet eller har problem med att logga in på kontot gör du följande för att få tillgång till kontot igen:

Reset your administrator password

Så här ändrar du administratörslösenordet:

1. Öppna admin.google.com.
  2. Klicka på Behöver du hjälp? nedanför knappen Logga in.
  3. Välj ett av följande alternativ:
    • Jag kan inte mitt lösenord. Återställ ditt lösenord genom att ange den e-postadress du använder för att logga in på Google. Det kan vara din Gmail-adress, din e-postadress för Google Apps eller en annan e-postadress som är kopplad till ditt konto.
    • Jag kan inte mitt användarnamn. Få anvisningar om hur du kommer åt kontot via din e-postadress för återställning eller ditt telefonnummer. Om alternativen för mobil och e-post inte är tillgängliga?

Alternativen för mobil och e-post är inte tillgängliga om:

• Du inte har lagt till återställningsinformation för administratörskontot. Om du fått administratörsbehörighet av en annan administratör måste du troligen uppge ditt mobilnummer och din e-postadress till oss. Läs Lägg till återställningsalternativ för administratörskontot.
      • Ditt konto på Google for Work har fler än tre avancerade administratörer eller 500 användare.

När alternativen för mobil och e-post inte är tillgängliga:

• Jag har andra problem med att logga in. Ange den e-postadress som du använder när du loggar in på Google. Det kan vara din Gmail-adress, din e-postadress för Google Apps eller en annan e-postadress som är kopplad till ditt konto. Följ sedan instruktionerna som visas på skärmen.

Läs Problem med att logga in på kontot om du har andra problem med inloggningen.

Du hittar råd om att skapa ett starkt lösenord i tipsen för lösenordsval.