Uw beheerderswachtwoord opnieuw instellen

Als u beheerder bent van een Google for Work-account en u bent uw wachtwoord vergeten of heeft problemen met het inloggen op uw account, kunt u het volgende doen om toegang te krijgen tot uw account:

Uw beheerderswachtwoord opnieuw instellen

Ga als volgt te werk om uw beheerderswachtwoord te wijzigen:

1. Ga naar admin.google.com.
  2. Als u uw gebruikersnaam niet weet, klikt u op Hulp nodig? Volg dan de instructies voor toegang tot uw account die u ontvangt op uw herstel-e-mailadres of telefoonnummer. Wat als de opties telefoon en e-mail niet beschikbaar zijn?

In de volgende situaties zijn de opties telefoon en e-mail niet beschikbaar:

• U heeft geen herstelinformatie toegevoegd aan uw beheerdersaccount. Als u beheerdersrechten heeft gekregen van een andere beheerder, moet u ons waarschijnlijk de contactgegevens van uw telefoon en e-mail doorgeven. Bekijk Herstelopties toevoegen aan uw beheerdersaccount.
    • Uw Google for Work-account heeft meer dan 3 superbeheerders of meer dan 500 gebruikers.

U kunt het volgende doen als de opties telefoon en e-mail niet beschikbaar zijn:

3. Als u uw wachtwoord niet weet, voert u uw gebruikersnaam of het e-mailadres in waarmee u inlogt bij Google en klikt u op Volgende. Klik onder de knop Inloggen op Wachtwoord vergeten? en volg de instructies die verschijnen.
  4. Als u andere problemen heeft met inloggen, voert u het e-mailadres in waarmee u inlogt bij Google. Dit kan uw Gmail-adres zijn, uw e-mailadres van Google Apps of een ander e-mailadres verbonden aan uw account. Volg de instructies die op het scherm verschijnen.

Zie Problemen met het inloggen bij uw account voor andere problemen bij het inloggen.

Zie onze selectietips voor wachtwoorden voor advies over het kiezen van een sterk wachtwoord.