Uw beheerderswachtwoord resetten

Als u beheerder bent van een Google Cloud-account en u uw wachtwoord bent vergeten of problemen heeft met inloggen op uw account, kunt u het volgende doen om uw account te openen.

Opmerking: Gebruikers moeten inloggen met het account van hun beheerder. U kunt de accountkiezer gebruiken om tussen accounts te schakelen.

Uw beheerderswachtwoord resetten

1. Open de aanmeldings-/herstelpagina en voer de gebruikersnaam in die u gebruikt om in te loggen op uw beheerdersaccount.
  2. Klik op Volgende.

Als u uw gebruikersnaam niet weet, klikt u op E-mailadres vergeten?. Volg de instructies om uw account te openen met uw herstelmailadres of -telefoonnummer.

Tip: Klik tijdens de herstelprocedure op "Een andere vraag proberen" als u sommige vragen niet kunt beantwoorden.

Als u geen opties voor een herstelmailadres of -telefoonnummer ziet, kan dit een van de volgende redenen hebben:

• U heeft deze informatie niet aan uw beheerdersaccount toegevoegd.
  • Uw Google Cloud-account heeft meer dan drie hoofdgebruikers of meer dan 500 gebruikers.

Zie Wat moet ik doen als de opties voor een herstele-mailadres of telefoonnummer niet beschikbaar zijn hieronder.

Wat moet ik doen als de opties voor een herstelmailadres of telefoonnummer niet beschikbaar zijn

1. Vraag een andere beheerder in uw organisatie met hoofdgebruikersrechten om uw wachtwoord te resetten in de Google-beheerdersconsole.
  2. Volg de instructies om uw domein te verifiëren als u geen andere beheerder om hulp kunt vragen. Deze optie kan worden weergegeven wanneer u de vragen om uw wachtwoord te resetten beantwoordt door op "Een andere vraag proberen" te klikken.
  3. Als u de optie om uw domein te verifiëren niet ziet, betekent dit dat uw Google Cloud-account meer dan 500 gebruikers heeft. Neem via dit formulier contact op met ondersteuning (alleen G Suite).

Belangrijk: Als er geen herstelmailadres of -telefoonnummer in uw beheerdersaccount stond, moet u deze herstelopties toevoegen aan uw account zodra u bij de beheerdersconsole bent ingelogd.