Deel geen account met meerdere gebruikers

Google-accounts, zoals maria@solarmora.com, zijn bedoeld voor gebruik door slechts één persoon. Als meerdere mensen in uw organisatie vaak hetzelfde account gebruiken door de gebruikersnaam en het wachtwoord te delen, kan dit problemen veroorzaken voor gebruikers:

• Ze kunnen een accountdrempel bereiken: Als meerdere mensen hetzelfde account gebruiken, vergroot u de kans dat een account een drempelwaarde bereikt.
  • De gebruiker ziet mogelijk een challenge of vraag: Als we vermoeden dat een onbevoegde persoon probeert toegang te krijgen tot het account van een van uw gebruikers, krijgt de persoon een extra beveiligingsvraag of inlogchallenge te zien. Meer informatie
  • Het account kan tijdelijk worden vergrendeld: Als iemand die het account gebruikt, een beveiligingsvraag niet kan beantwoorden of de inlogchallenge niet kan uitvoeren, kan het account tijdelijk worden vergrendeld voor iedereen.

Tip: Als gebruikers een ander e-mailadres nodig hebben of het e-mailadres van andere gebruikers beheren, lees je meer informatie over hoe je een e-mailadres toevoegt.