Visa användarnas senaste inloggning

Vid behov kan du kontrollera när en användare senast loggade in på sitt konto.

På startsidan för Googles administratörskonsol klickar du på Användare. Under Senaste inloggning ser du den ungefärliga tidpunkten för användarens senaste inloggning, som för 2 minuter sedan, 1 dag sedan eller 2 månader sedan.

Om en ny användare inte har loggat in på sitt konto för första gången visas kolumnen Har inte loggat in.

Obs! Datafördröjning från ett par timmar till tre dagar.