Integrera Outlook och Exchange med G Suite

Om organisationen har gått över till G Suite men du vill fortsätta använda Microsoft Outlook eller Exchange kan du integrera dessa tjänster.

Använda Outlook med G Suite

Öppna alla   |   Stäng alla

Använd Outlook för att hantera e-post, kalendrar och kontakter i G Suite

Du kan använda G Suite Sync for Microsoft Outlook (GSSMO) för att låta användarna hantera e-post i G Suite, kalenderhändelser, kontakter, anteckningar och uppgifter i Outlook. Mer information finns i Om G Suite Sync for Microsoft Outlook

Läs Gmail-meddelanden i Outlook

Användarna kan få tillgång till sina Gmail-meddelanden i Outlook med IMAP-protokollet. Mer information finns i Synkronisera G Suite Gmail med en IMAP-klient.

Använda Exchange med G Suite

Använda en Exchange-kalender med G Suite

Om användarna vill fortsätta utnyttja sin Exchange-kalender kan de hantera sina möten och händelser i Exchange med Calendar Interop. Med Calendar Interop kan du synkronisera ledig/upptagen-status för användare i Google Kalender och Exchange så att alla kan se varandras scheman. Google Kalender-användare kan också boka Exchange-kalenderresurser, till exempel mötesrum, när de schemalägger ett möte.

Mer information finns i Om Kalenderinteroperabilitet.

Få e-post till två inkorgar med dubbel leverans

Vid dubbel leverans får användarna sin e-post i två inkorgar. Du kan till exempel konfigurera dubbel leverans för att leverera e-post till en Exchange-inkorg och en Gmail-inkorg. Dubbel leverans kan hjälpa dig testa Gmail inom organisationen innan du flyttar alla användare och all data till G Suite. Läs mer om rutter och leverans för e-post.

Flytta alla användare och all data till G Suite

Om du vill gå över permanent till G Suite kan du använda en av våra migreringsprodukter för att överföra e-post, kalender och kontaktuppgifter. Mer information finns i Migrera organisationens data till G Suite.

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.