Integrera Outlook och Exchange med Google Workspace

Om organisationen har bytt till Google Workspace, men du vill fortsätta använda Microsoft Outlook eller Microsoft Exchange, kan du integrera dessa tjänster.

Använd Outlook med Google Workspace

Öppna alla   |   Stäng alla

Använd Outlook för att hantera e-post, kalendrar och kontakter från Google Workspace

Du kan använda Google Calendar Sync för Microsoft Outlook (GWSMO) för att låta användarna hantera e-post, kalenderhändelser, kontakter, anteckningar och uppgifter från Google Workspace i Outlook. Mer information finns i Om Google Calendar Sync för Microsoft Outlook.

Läs Gmail-meddelanden i Outlook

Användarna kan få tillgång till sina Gmail-meddelanden i Outlook med IMAP-protokollet. Mer information finns i Konfigurera Gmail med en extern e-postklient.

Använd Exchange med Google Workspace

Använd en Exchange-kalender med Google Workspace

Om användarna vill fortsätta utnyttja sin Exchange-kalender kan de hantera sina möten och händelser i Exchange med Calendar Interop. Med Calendar Interop kan du synkronisera ledig/upptagen-status för användare i Google Kalender och Exchange så att alla kan se varandras tillgänglighetsinformation. Google Kalender-användare kan också boka Exchange-kalenderresurser, till exempel mötesrum, när de schemalägger ett möte.

Mer information finns i Om Kalenderinteroperabilitet.

Få e-post till två inkorgar med dubbel leverans

Vid dubbel leverans får användarna sin e-post i två inkorgar. Du kan till exempel konfigurera dubbel leverans för att leverera e-post till en Exchange-inkorg och en Gmail-inkorg. Dubbel leverans kan hjälpa dig testa Gmail inom organisationen innan du flyttar alla användare och all data till Google Workspace.

Mer information finns i E-postrutter och leveransalternativ för Google Workspace.

Flytta alla användare och all data till Google Workspace

Om du vill gå över till Google Workspace permanent kan du använda en av våra migreringsprodukter för att överföra e-post-, kalender- och kontaktdata. Mer information finns påMigrera organisationens data till Google Workspace eller migreringsproduktmatrisen för Google Workspace.

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.