Integrera Outlook och Exchange med G Suite

Om din organisation har bytt till G Suite, men du vill fortsätta använda Microsoft® Outlook® och Exchange kan du integrera tjänsterna.

Använda Outlook med G Suite

Använd Outlook för att hantera e-post, kalendrar och kontakter i G Suite

Du kan använda G Suite Sync for Microsoft Outlook (GSSMO) när du vill låta användarna hantera e-post, kalender och kontakter från G Suite i Outlook. Mer information finns i Vad är GSSMO?

Läs Gmail-meddelanden i Outlook

Användarna kan få tillgång till sina Gmail-meddelanden i Outlook med IMAP-protokollet. Mer information finns i Läsa Gmail-meddelanden i andra e-postklienter med IMAP.

Använda Exchange med G Suite

Använda en Exchange-kalender med G Suite

Om användarna vill fortsätta utnyttja sin Exchange-kalender kan de hantera sina möten och händelser i Exchange med Calendar Interop. Med Calendar Interop kan du synkronisera ledig/upptagen-status för användare i Google Kalender och Exchange så att alla kan se varandras scheman.

Läs Kom igång med Calendar Interop.

Få e-post till två inkorgar med dubbel leverans

Vid dubbel leverans får användarna sin e-post i två inkorgar. Du kan konfigurera dubbel leverans för att leverera e-post till en Exchange-inkorg och en Gmail-inkorg. Dubbel leverans kan hjälpa dig testa Gmail inom organisationen innan du flyttar alla användare och all data till G Suite. Läs mer om rutter och leverans för e-post.

Flytta alla användare och all data till G Suite

Om du vill övergå permanent till G Suite kan du använda ett av våra migreringsverktyg för att överföra din e-post, dina kontakter och din kalenderdata. Mer information finns i Bästa sättet att flytta data