Outlook en Exchange integreren met G Suite

Als uw organisatie is overgestapt op G Suite, maar u Microsoft® Outlook® en Exchange wilt blijven gebruiken, kunt u de services integreren.

Outlook gebruiken met G Suite

Outlook gebruiken om e-mails, agenda's en contacten van G Suite te beheren

U kunt G Suite Sync for Microsoft Outlook (GSSMO) gebruiken om gebruikers hun e-mails, agenda's en contacten van G Suite te laten beheren in Outlook. Zie Wat is GSSMO? voor meer informatie.

Gmail-berichten lezen in Outlook

Uw gebruikers hebben met het IMAP-protocol toegang tot hun Gmail-berichten in Outlook. Zie IMAP gebruiken om Gmail-berichten met andere e-mailclients te lezen.

Exchange gebruiken met G Suite

Een Exchange-agenda gebruiken met G Suite

Als gebruikers hun bestaande Exchange-agenda willen blijven gebruiken, kunnen ze hun vergaderingen en afspraken beheren in Exchange met Agenda-interoperabiliteit. Met Agenda-interoperabiliteit wordt de beschikbaar/bezet-status van gebruikers in Google Agenda en Exchange gesynchroniseerd, zodat iedereen elkaars planning kan zien.

Zie Aan de slag met Agenda-interoperabiliteit.

E-mails ontvangen in twee inboxen met dubbele bezorging

Met dubbele bezorging ontvangen gebruikers hun e-mails in twee inboxen. U kunt bijvoorbeeld dubbele bezorging configureren zodat e-mails worden bezorgd in een Exchange-inbox en een Gmail-inbox. Met dubbele bezorging kunt u Gmail uitproberen voor uw organisatie voordat u alle gebruikers en gegevens overzet naar G Suite. Meer informatie over e-mailrouting en -bezorging.

Alle gebruikers en gegevens overzetten naar G Suite

Als u uw e-mails, agenda's en contactgegevens permanent wilt overzetten naar G Suite, kunt u een van onze migratietools gebruiken. Zie De beste manier om uw gegevens te verplaatsen voor meer informatie.