Outlook en Exchange integreren met G Suite

Als uw organisatie is overgestapt op G Suite, maar u Microsoft Outlook of Exchange wilt blijven gebruiken, kunt u deze services integreren.

Outlook gebruiken met G Suite

Alles openen   |   Alles sluiten

Outlook gebruiken om e-mails, agenda's en contacten van G Suite te beheren

Met G Suite Sync for Microsoft Outlook (GSSMO) kunt u gebruikers hun e-mails, agenda-afspraken, contacten, notities en taken in G Suite laten beheren. Zie Over G Suite Sync for Microsoft Outlook voor meer informatie.

Gmail-berichten lezen in Outlook

Uw gebruikers hebben met het IMAP-protocol toegang tot hun Gmail-berichten in Outlook. Zie Gmail van G Suite synchroniseren met een IMAP-client voor meer informatie.

Exchange gebruiken met G Suite

Een Exchange-agenda gebruiken met G Suite

Als gebruikers hun bestaande Exchange-agenda willen blijven gebruiken, kunnen ze hun vergaderingen en afspraken beheren in Exchange met Agenda-interoperabiliteit. Met Agenda-interoperabiliteit wordt de beschikbaar/bezet-status van gebruikers in Google Agenda en Exchange gesynchroniseerd, zodat iedereen elkaars planning kan zien. Google Agenda-gebruikers kunnen ook faciliteiten in Exchange-agenda's, zoals vergaderruimten, boeken als ze een vergadering inplannen.

Zie Over agenda-interoperabiliteit voor meer informatie.

E-mails ontvangen in twee inboxen met dubbele bezorging

Met dubbele bezorging krijgen gebruikers hun e-mails in twee inboxen. U kunt bijvoorbeeld dubbele bezorging configureren zodat e-mails worden bezorgd in een Exchange-inbox en een Gmail-inbox. Met dubbele bezorging kunt u Gmail uitproberen voor uw organisatie voordat u alle gebruikers en gegevens overzet naar G Suite. Meer informatie over e-mailrouting en -bezorging.

Alle gebruikers en gegevens overzetten naar G Suite

Als u blijvend wilt overstappen naar G Suite, kunt u een van onze migratieproducten gebruiken om uw e-mails, agenda's en contacten over te zetten. Zie De gegevens van uw organisatie migreren naar G Suite voor meer informatie.

Google, G Suite en gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.