Lägga till återställningsalternativ för ditt administratörskonto

Om du har beviljats ​​administratörsbehörighet för ditt Google Cloud-konto av en annan administratör ska du lägga till ett telefonnummer och en e-postadress för återställning på kontot. Om du glömmer lösenordet till ditt konto kan du då klicka på Glömt lösenordet? på inloggningssidan så skickar vi dig ett nytt lösenord via den metod du har valt: mobil, SMS eller e-post. Innan vi har din återställningsinformation kan vi inte återställa administratörslösenordet via mobil eller e-post.

Det krävs inte för den första administratören. Om du är administratören som registrerade sig för Google Cloud-kontot har du redan angett återställningsinformation när du registrerade dig. Du behöver inte lägga till den enligt beskrivningen här.

Så här lägger du till återställningsinformation i kontot:

Obs! Administratörslösenord kan inte återställas med hjälp av telefon och e-post för konton med fler än tre avancerade administratörer eller 500 användare. Om kontot överskrider de här gränserna läser du de här alternativa metoderna för att återställa lösenorden.