Herstelopties toevoegen aan uw beheerdersaccount

Niet vereist voor de eerste beheerder. Als u de beheerder bent die de organisatie heeft aangemeld voor het Google Cloud-account, heeft u al herstelgegevens opgegeven toen u zich aanmeldde. U hoeft deze dus niet meer toe te voegen zoals hier beschreven.

Als u beheerdersrechten voor uw Google Cloud-account heeft gekregen van een andere beheerder, moet u een hersteltelefoonnummer en -mailadres toevoegen aan uw account. Als u dan het wachtwoord van uw account bent vergeten, kunt u op de inlogpagina klikken op de link Wachtwoord vergeten? We sturen u dan een verificatiecode via de optie die u kiest (telefoon, sms of e-mail). Vervolgens kunt u uw wachtwoord resetten om weer toegang tot uw account te krijgen.

Herstelgegevens toevoegen aan uw account

U kunt een telefoonnummer of e-mailadres gebruiken om weer toegang tot uw Google-account te krijgen als u niet kunt inloggen. Zie Een hersteltelefoonnummer of herstelmailadres instellen voor meer informatie.

OpmerkingAccountherstel voor hoofdgebruikers moet zijn ingeschakeld om herstelopties beschikbaar te maken voor hoofdgebruikers. Als accountherstel is uitgeschakeld, bekijkt u deze andere manieren om wachtwoorden te resetten.