Utbilda Google Work-användarna

Hjälp personer i organisationen att komma igång med Gmail, Google Kalender, onlinedokument och alla dina andra nya appar genom att skicka användarna till utbildningscentret för Google Workspace på support.google.com/a/users.

Besök utbildningscentret

Utvalda enheter visar G Suite-tjänsterAnvändarna kan ta del av följande:

• Kom igång-guider för alla tjänster
  • Produktivitetsidéer och arbetsflöden för företag
  • Konfigurationsguider för mobila enheter
  • Guider som hjälper dig att byta från Microsoft och andra produkter

Och mer!

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.