Uw Google Workspace-gebruikers trainen

Als u wilt dat mensen in uw organisatie aan de slag kunnen met Gmail, Google Agenda, online documenten en al uw andere nieuwe apps, stuurt u uw gebruikers naar het Google Workspace-informatiecentrum op support.google.com/a/users.

Naar het informatiecentrum

Op verschillende apparaten worden G Suite-services weergegevenGebruikers zien daar het volgende:

• Handleidingen Aan de slag voor alle services
  • Productiviteitsideeën en bedrijfsworkflows
  • Handleidingen om mobiele apparaten in te stellen
  • Handleidingen om u te helpen overstappen vanuit Microsoft en andere producten

En meer.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.