Uw gebruikers trainen

U kunt de Chrome-extensie G Suite Training installeren en naar het G Suite-informatiecentrum gaan om uw gebruikers te helpen het maximale te halen uit G Suite in uw bedrijf.

Met de Chrome-extensie G Suite Training hebben beheerders en gebruikers toegang tot interactieve lessen die zij in hun eigen tempo rechtstreeks in elke G Suite-service kunnen volgen. De lessen zijn snel en eenvoudig te volgen en bevatten instructies en toelichtingen op het scherm die u kunnen helpen.

In het G Suite-informatiecentrum vindt u handige bronnen voor G Suite-gebruikers op elk niveau. Het bevat onder andere:

• Een snelstartgids: Heeft u maar een paar minuten de tijd? Begin in zeven eenvoudige stappen met het gebruik van e-mail, agenda's, videovergaderingen en meer.
  • Producttraining en veelgestelde vragen: Of u nu net begint of al gevorderd bent, u leert snel alles over de functies van G Suite, zoals zakelijke e-mail, online bestandsopslag, gedeelde agenda's en videovergaderingen.

• Overstaphandleidingen: Stapt u over van een ander product, zoals Microsoft® Office®, Outlook® of Dropbox®? Bekijk een overzicht van de verschillen, vergelijkingen van de functies, en tips voor het gebruik van Gmail, Drive, Hangouts en meer.

• Overzichten: Wilt u snel de basisgegevens zien van de productinformatie die u heeft doorgenomen? Houd onze overzichten van één pagina bij de hand of deel ze uit in uw organisatie.

• Snelle tips: Bekijk onze bibliotheek met manieren om uw inbox automatisch te ordenen, informatie over gedeelde teamagenda's, het maken van dynamische projectplannen, het uitzenden van live-evenementen en meer.

• Leer meer van onze klanten: De mensen die G Suite elke dag gebruiken, weten het beste hoe het werkt. Ontdek nieuwe ideeën voor samenwerking en bedrijfsvoering, gedeeld door klanten in verschillende vakgebieden over de hele wereld.

De Transformation Gallery bevat zakelijke processen en succesverhalen van klanten, gesorteerd per vakgebied, bedrijfsfunctie en product. Hier vindt u meer informatie over hoe u G Suite kunt gebruiken om de manier waarop u werkt te verbeteren en hoe andere klanten G Suite hebben gebruikt om veelvoorkomende zakelijke processen efficiënter te laten verlopen.