Uw gebruikers trainen

Als u uw gebruikers wilt helpen op het werk optimaal gebruik te maken van Google Apps, installeert u de Chrome-extensie Training voor Google Apps en bezoekt u het Informatiecentrum voor Google Apps.

Met de Chrome-extensie Training voor Google Apps hebben beheerders en gebruikers toegang tot interactieve lessen die zij in hun eigen tempo direct in elke Google Apps-service kunnen volgen. De lessen zijn snel en eenvoudig te volgen en bevatten instructies en toelichtingen op het scherm die u kunnen helpen.

Het Informatiecentrum voor Google Apps (learn.googleapps.com) biedt een aantal nuttige bronnen voor Google Apps-gebruikers van alle niveaus. Het bevat:

• Een snelstartgids - Heeft u maar een paar minuten de tijd? Begin met het gebruiken van e-mail, agenda's, videovergaderingen en meer, in zeven eenvoudige stappen.
  • Producttraining en veelgestelde vragen - Of u nu een beginner bent of een expert, u leert hier snel alles over de functies van Google Apps, zoals zakelijke e-mail, online bestandsopslag, gedeelde agenda's en videovergaderingen.

• Overstaphandleidingen - Stapt u over van een oud product, zoals Microsoft® Office®, Outlook® of Dropbox®? Bekijk een overzicht van de verschillen, vergelijkingen van de functies, en tips voor het gebruik van Gmail, Drive, Hangouts en meer.

• Overzichten - Wilt u snel de basisgegevens zien van de productinformatie die u heeft doorgenomen? Houd onze overzichten van één pagina bij de hand of deel ze uit in uw organisatie.

• Snelle tips - Bekijk onze bibliotheek met manieren om uw inbox automatisch te ordenen, informatie over gedeelde teamagenda's en het maken van dynamische projectplannen, het uitzenden van live-evenementen en meer.

• Leer meer van onze klanten - De mensen die Google Apps elke dag gebruiken, weten het beste hoe het werkt. Ontdek nieuwe ideeën voor samenwerking en bedrijfsvoering, gedeeld door klanten in verschillende vakgebieden over de hele wereld.