Uw Google Workspace-gebruikers trainen

Gebruik de trainingsbronnen hieronder zodat uw gebruikers het maximale kunnen halen uit Google Workspace.

Google Workspace-informatiecentrum

Bekijk trainingsgidsen, bronnen om over te stappen vanuit Microsoft, productiviteitstips, klantvoorbeelden en meer om het maximale te halen uit Google Workspace.

Naar het informatiecentrum

Logo van het G Suite-informatiecentrum

Videoserie 'From the Google Workspace'

Bekijk tips en trucs voor Google Workspace van Googlers Jenny, Jimmy, Drea en James.

Video's van 'From the Google Workspace' bekijken

Transformatiegalerij

Bekijk Google Workspace-processen en succesverhalen van klanten, gesorteerd per vakgebied, bedrijfsfunctie en product.

De Transformatiegalerij bekijken

Transformatiegalerij

Gelokaliseerde bronnen

Gebruikers die een andere taal spreken dan Engels kunnen onze gelokaliseerde bronnen bekijken. Dit zijn bijvoorbeeld gebruikershandleidingen, helpcentrums, ondertiteling voor video's en productinterfaces.

Helpcentrum-lokalisatie

Als u de taal van een Helpcentrum wilt wijzigen, klikt u onderaan de pagina op de weergegeven taal en selecteert u uw taal in de lijst.

De taal in het Helpcentrum wijzigen

Video-ondertiteling

Ons YouTube-kanaal bevat verschillende video's met ondertiteling in andere talen.

Uw gebruikers kunnen de ondertiteling als volgt inschakelen:

1. Ga naar dit YouTube-kanaal.
  2. Klik op de video die u wilt afspelen of klik bovenaan op Afspeellijsten om aanbevolen content te bekijken.
  3. Wanneer de video wordt afgespeeld, klikt u op Ondertiteling om de ondertiteling in te schakelen.
  4. Voor sommige andere YouTube-video's is de ondertiteling beschikbaar in andere talen. Als u de taal voor de ondertiteling van de video wilt wijzigen, klikt u op Instellingen en selecteert u uw taal in het veld Ondertiteling.

Ondertiteling op YouTube

De standaardtaal kiezen

Als beheerder kunt u de standaardtaal kiezen voor Google Workspace.

Gmail, Google Agenda, Google Documenten en andere productinterfaces zijn beschikbaar in veel talen. De taalinstelling is over het algemeen beschikbaar onder Instellingen in de bovenhoek van een productpagina.

U kunt de taalinstellingen wijzigen voor de volgende services:

Gelokaliseerde bronnen

Toegankelijkheid voor uw team

U kunt uw gebruikers verwijzen naar de Helpcentrum-gids over toegankelijkheid voor gebruikers. Deze gids bevat aanbevelingen voor schermlezers en browsers, en andere bronnen over toegankelijkheid voor Google Workspace.

De gebruikersgids over toegankelijkheid bekijken

Toegankelijkheid voor uw team

Meer hulp

In de Helpcentrums hieronder kunnen Google Workspace-gebruikers meer hulp krijgen of tips bekijken om problemen op te lossen.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.