De Drive-bestanden van een verwijderde gebruiker herstellen

Als u de bestanden van een gebruiker niet overzet wanneer u de gebruiker verwijdert, worden de bestanden na twintig dagen verwijderd. Als u snel bent, kunt u de verwijderde gebruiker herstellen en het eigendom van de bestanden overzetten voordat deze definitief worden verwijderd.

De Drive-bestanden van een verwijderde gebruiker herstellen

1. Herstel de verwijderde gebruiker.

Wanneer een gebruiker is verwijderd, heeft u maximaal twintig dagen de tijd om het account en de gegevens daarin te herstellen.

2. Nadat de gebruiker is hersteld, zet u het eigendom van de bestanden over naar een actieve gebruiker.

3. Verwijder het gebruikersaccount van de oorspronkelijke eigenaar van de bestanden.

Gedeelde bestanden automatisch bewaren wanneer iemand de organisatie verlaat

Als u gedeelde Drives gebruikt om bestanden te delen, zijn de bestanden eigendom van het hele team. Deze bestanden worden dus niet verwijderd wanneer iemand de organisatie verlaat.

Gedeelde Drives zijn beschikbaar in deze versies.