Identifiera domänprofiler med etiketter på Google+

När du använder Google+ i organisationen kan användarna identifiera andra profiler från organisationen med hjälp av små profiletiketter som indikerar en G Suite-användares domän. Detta gör att användarna kan skilja mellan profiler inom och utanför domänen. Märkena för din domän är konfidentiella och är enbart synliga för andra användare på domänen.

Den lilla domänindikeringen som visas i profilen hjälper användaren som delar innehållet att välja rätt profil.

Om en användare på en stationär enhet håller muspekaren över namnet eller fotot på en annan användare i organisationen (till exempel vid publicering i flödet på Google+) visas visitkortet nedanför användarens namn.

I en profil på Google+ listas användarens domän till höger om användarens namn (eller nedanför användarnamnet på en mobil enhet). Profilens ägare ser alltid domänetiketten i sin profil. Andra personer som visar profilen ser etiketten enbart om de är på samma domän.

På skrivbordet visas domänetiketter även på profilkort i avsnittet Google+ Personer och i sökresultat på Google+.

Etiketter är bara synliga om en administratör har aktiverat kontaktdelning för domänen och för användare som ingår i G Suite-katalogen.

Om du döljer eller inkluderar en användare från G Suite-katalogen kan det dröja upp till några timmar innan etikettens synlighet korrigeras för användaren.