Identifiera domänprofiler med Currents-etiketter

När du använder Currents i organisationen kan användarna identifiera andra profiler från organisationen med hjälp av små profiletiketter som indikerar en Google Workspace-domän. Detta gör att användarna kan skilja mellan profiler inom och utanför domänen. Märkena för din domän är konfidentiella och är enbart synliga för andra användare på domänen.

Den lilla domänindikeringen som visas i profilen hjälper användaren som delar innehållet att välja rätt profil.

På samma sätt gäller att om en användare på en stationär enhet håller muspekaren över namnet eller fotot på en annan användare i organisationen (till exempel vid publicering i Currents-strömmen), visas ”visitkortet” med din domän nedanför användarens namn.

I en Currents-profil listas användarens domän till höger om användarens namn (eller nedanför användarnamnet på en mobil enhet). Profilens ägare ser alltid domänetiketten i sin profil. Andra personer som visar profilen ser etiketten enbart om de är på samma domän.

På skrivbordet visas domänetiketter även på profilkort i Currents-avsnittet Personer och i sökresultat på Currents.

Etiketter är bara synliga om en administratör har aktiverat kontaktdelning för domänen och för användare som ingår i katalogen.

Om du döljer eller inkluderar en användare från katalogen kan det dröja upp till några timmar innan etikettens synlighet korrigeras för användaren.