Nalevingsamendementen voor G Suite

Modelcontractclausules

Naast dat we deelnemen aan het U.S.-EU Privacy Shield Framework, bieden we een amendement gegevensverwerking en modelcontractclausules als aanvullende manier om te voldoen aan de geschiktheids- en veiligheidsvereisten van de Richtlijn voor gegevensbescherming van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie.

Aanmelden voor het amendement gegevensverwerking en de modelcontractclausules
    1. Log in bij de Google Admin Console.
    2. Klik op Bedrijfsprofiel.
    3. Selecteer Profiel.
    4. Klik in de sectie Aanvullende voorwaarden voor beveiliging en privacy, naast 'Amendement gegevensverwerking' op Controleren en accepteren.
    5. Klik op Ik ga akkoord.
    6. Klik naast de modelcontractclausules van de EU op Bekijken en accepteren.
    7. Klik op Ik ga akkoord.

HIPAA-naleving

Google biedt klanten die HIPAA moeten naleven een Business Associate-amendement (BAA).

Als u deze BAA wilt bekijken en accepteren, moet u zijn ingelogd op een beheerdersaccount in uw G Suite-, Education- of Government-domein. G Suite-gebruikers die geen beheerder zijn of gebruikers van de gratis versie van Google Apps (ook wel de Standaardversie genoemd) kunnen momenteel geen BAA van Google bekijken en accepteren.

Aanmelden voor het HIPAA Business Associate-amendement
    1. Log in bij de Google Admin Console.
    2. Klik op Bedrijfsprofiel.
    3. Selecteer Profiel.
    4. Klik onder 'Aanvullende voorwaarden voor beveiliging en privacy', naast 'Amendement voor HIPAA Business Associate' op Bekijken en accepteren.
    5. Beantwoord alle drie de vragen. Nadat wordt bevestigd dat u een entiteit bent die onder HIPAA valt, klikt u op Ik ga akkoord om de HIPAA BAA te accepteren.