Varaktighet för en migrering

Google Calendar Migration för Microsoft Exchange

Google Workspace Migration for Microsoft Exchange (GWMME) migrerar data från källmiljön till Google Workspace. Varje GWMME-klientdator migrerar det antal använder som du anger samtidigt. GWMME har 25 användare som standard, men du kan ändra detta under installationsprocessen.

Faktorer som påverkar migreringshastigheten

Migreringstakten kan påverkas av maskinvaru- eller nätverkslatensproblem. Faktorer som påverkar migreringshastigheten inkluderar:

• Fysiska resurser på klientdatorn, som hårddisk, minne, diskhastighet och nätverksanslutningens hastighet.
  • Fysiska resurser på Exchange- eller IMAP-servern.
  • Den totala nätverkshastigheten och anslutningen till externa nätverk.
  • Mängden trafik utanför nätverket.
  • Belastningen för en postlåda. För en postlåda som tar emot många e-postmeddelanden kan migreringshastigheten sänkas.
  • Storleken på e-postbilagor.

Öka bearbetningshastigheten

Du kan öka mängden data som bearbetas genom att öka antalet användare som bearbetas samtidigt på varje klientdator. Du kan också köra GWMME-verktyget på flera klientdatorer. Baserat på våra nuvarande tester med Windows Server 2003 och högre går det att bearbeta 20–50 användare åt gången på en klientdator, beroende på datorns konfiguration.

Dessutom rekommenderar vi starkt att du kör GWMME på en klientdator separat från din IMAP-server.

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.