Google Apps Password Sync

Google Apps Password Sync (GAPS) houdt automatisch de wachtwoorden van uw gebruikers gesynchroniseerd met hun wachtwoord voor Microsoft® Active Directory™ . Telkens wanneer het Active Directory-wachtwoord van een gebruiker wordt gewijzigd, voert GAPS de wijziging onmiddellijk door in Google Apps.

Als een wachtwoordupdate niet doorgevoerd wordt voor een gebruiker in uw domein, controleer dan de instellingen voor rechten onder het tabblad Provisioning API, welke u kunt vinden onder Domeininstellingen > Beheerdersrollen. Zorg ervoor dat de accountrechten voor de gebruiker van wie de update niet doorgevoerd kon worden niet die van uw beheerdersaccount overtreffen. Gebruikersaccounts met minder rechten kunnen geen wachtwoorden veranderen voor accounts met meer rechten. Een account met beheerdersrechten kan bijvoorbeeld geen wachtwoord updaten voor een account met superbeheerdersrechten.

GAPS wijzigt uw Active Directory-wachtwoorden nooit. Het synchroniseert alleen Active Directory-wachtwoordwijzigingen naar Google Apps.

Systeemvereisten

Downloaden

Download de juiste MSI voor uw serverarchitectuur.

Aanvullende documentatie